Sexy Nederlands is verhuisd!

Jarenlang blog ik al over mijn lessen Nederlands. Ik heb of had daar een weblog voor: Sexy Nederlands. De tijd staat echter niet stil. Inmiddels werk ik naast mijn baan als docent op het Stedelijk Gymnasium in Breda ook als trainer voor De Talengroep. Het leek mij het handigst om al mijn onderwijsactiviteiten bij elkaar te brengen op één website. Daarom verhuisde ik mijn blog naar mijn zakelijke website.

Natuurlijk houd ik je via deze website ook op de hoogte van de trainingen die ik geef. Hierdoor ben ik een commerciële partij geworden. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds heel veel ideeën met jullie deel zonder daar iets voor terug te verlangen, behalve dat jullie ze gebruiken om je eigen lessen mee te verlevendigen. Ik gun het namelijk al mijn collega’s Nederlands dat hun lessen motiverend, effectief en uitdagend zijn. En dat jullie die lessen kunnen maken zonder – zoals ik nu – op zondagavond tot in de kleine uurtjes te moeten werken.

Hopelijk weten jullie mijn blog ook op deze site te vinden! Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *