TRAININGEN OP INSTAGRAM

Escaperooms zijn een populair fenomeen in Nederland en daarbuiten. Zij danken hun populariteit aan de gamemechanismen die in grote mate in het spel verwerkt zijn. Je moet als deelnemer goed opletten, puzzelen en met elkaar samenwerken om binnen een bepaalde tijd tot een oplossing te komen. Dit zijn vaardigheden die je ook nodig hebt om je te kunnen redden in een taal. 

Dus waarom zouden we deze elementen niet verwerken in onze taallessen?

INSTACURSUS

Tijdens mijn instacursus leer ik je hoe je een eenvoudig uitvoerbare escaperoom kunt maken voor leesvaardigheid Nederlands in klas 3 havo/vwo. In 3 modules van 15 minuten neem ik je aan de hand mee, zodat je vrij gemakkelijk een activerende leesles kunt bouwen. Deze 3 modules kun je volgen via een beveiligd Instagramaccount. Je kunt daar ook informatie uitwisselen met andere deelnemers en mij alle vragen stellen die je maar wilt tijdens een live vraag- en antwoorduur. De belangrijkste informatie van deze Instagramcursus kun je terugvinden in het downloadbare e-book dat bij deze cursus hoort. 

De cursus start in het voorjaar van 2021. Al het cursusmateriaal blijft twee weken beschikbaar, zodat je ook nog later in kunt stromen. 

MEER ESCAPEROOM TRAININGEN

Heb je de smaak te pakken na deze Instagramcursus? Boek dan een training voor jouw sectie.