Trainingen en prijzen

Waar kan ik jou mee helpen?

INDIVIDUELE TRAINING

 In samenwerking met De Talengroep bied ik diverse trainingen aan. Ik geef met name trainingen op het gebied van lees- en schrijfvaardigheid, het bouwen van educatieve escaperooms en formatief werken bij het vak Nederlands. 

SECTIETRAINING

Naast trainingen op een vaste locatie verzorg ik ook training op jouw eigen school. Wil je bijvoorbeeld met je sectie jullie doorlopende leerlijn schrijfvaardigheid uitwerken? Ik help je daarmee op weg. Je haalt met mij een enthousiaste, deskundige en praktijkgerichte trainer in huis.

Alle trainingen van De Talengroep

Hieronder vind je het volledige aanbod van De Talengroep.
Tijdens een training tref je één van mijn collega's of mijzelf als trainer.
345
  • Een hele dag training
  • Op diverse locaties in Nederland
  • Zeer gevarieerd aanbod
  • Ook online mogelijkheden
Aanrader

Alle trainingen krijgen vorm in samenwerking met de leden van De Talengroep

Scroll naar top